
Ehk kummardus meie Gruusia sõpradele. Nõmme turult värsket sealiha, mis meie talvega sobib paremini kui originaalretseptide lammas. Sekka kõvasti sibulaid, küüslauku, puljongit, hmeli-suneli kindlasti ka. Hakklihamasin kõvasti laua külge, törts Gindzmaraulit kokale töö alustamiseks...

Valmis täidis sai piisavalt vedel. Kuigi sügavkülmas leidub ülimaitsvat lambakondipuljongit, ei kipu seda kasutama.
Tainas külmkapist välja ja pitsapallide suuruseks. Siis iga pall taldrikusuuruseks. Täidis sisse, servad korralikult kinni. Väiksem pott tulele. Väike vaidlus selle üle, millist õli tuleks kasutada. Võitjaks osutub päevalille õli, mis täidab veerand keedupotti. Kuum õli hakkab mullitama, võib kasutada ka hamborki õige temperatuuri kontrollimiseks. Või pisikest leivatükki, või tegelt ükskõik mida, mis sisse visates mullitama hakkab.

Valmis tsheburekid seisavad julgelt mõni aeg ja on tõsised energiapommid.
No comments:
Post a Comment