Thursday, February 3, 2011

Rupskitrall - grillitud pullisüda

Kõik sai alguse sellest, et Kristin ja Virgo tassisid meile kohale hunniku põnevat kraami (pullisüda, keel ja maks) ja nende kallal me siis möllasime.
Mina tegin kõva häält ja jonnisin südamekastme vastu, Andres andis alla ja oli nõus südant grillima, leidsin nami-namist seasüdame grillimise retsepti ja seda me siis mugandasime.

u. 5 x 10 cm. suurused südame lõigud
3 küüslauguküünt
õli
punast veini või glögi
petersell
pipar
sool

Marinaadiks 1 osa õli ja 2 osa punast veini (kuna meil punast veini polnud siis kasutasime jõulust riiulisse jäänud glögi), purustatud küüslauk, tükeldatud petersell ja sool, pipar. Hoidsime südamelõike marinaadis terve ööpäeva ning siis grillisime ägedal tulel. Ja minu elu esimene kogemus südamega oli igatahaes väga positiivne. Maitses natuke nagu kanapugu, aga pehmem. Lisaks oli glögi andnud marinaadile mõnusa vürtsikas-magusa meki.

No comments:

Post a Comment